donderdag 18 februari 2010

Support: Gouden Impuls van de Gemeente UtrechtOp 17 februari 2010 was het de avond van de uitreiking van De Gouden Impuls.

Voor het stimuleren van de lokale Utrechtse economie en werkgelegenheid kreeg Workpatch een publiekelijke nominatie voor de Gouden Impuls - in de categorie Starters. In deze categorie ging de prijs naar een idee van Monobanda voor stadswandelingen via smartphones, die wij bij deze van harte feliciteren.

HET JURYRAPPORT

De foto toont de oorkonde met deze tekst van de jury: Een mooie nieuwe tool voor vrijwilligers en ZZP-ers, inspelend op de enorme groei van kleine zelfstandigen, oordeelt de jury. Een mooie combinatie van bestaande en nieuwe middelen: gebruikmaken van de systematiek van datingsites om kleine en grote klussen en klussers bijeen te brengen. Een systeem dat voor de gebruiker ook nog zeer gebruiksvriendelijk is.
Was getekend: Burgemeester & Wethouders van Utrecht.

GEMEENTE WIL WORKPATCH HELPEN REALISEREN

De uitschrijver van de prijs - de Gemeente Utrecht, in de persoon van EZ-wethouder mr. F. de Gelder - en de jury hebben aangegeven dat het initiatief Workpatch het zeker waard is om te helpen realiseren. Deze hulp zullen wij graag aanvaarden. Wij zijn dankbaar voor alle support die we tot nu toe ontvangen hebben uit onze achterban van gebruikers en meedenkers.

De komende maanden zetten wij weer alles op alles om Workpatch te realiseren. Er moet software gemaakt worden om deze innovatieve service voor de doe-het-zelf-economie te laten werken. En daarvoor zoeken we aanvullende financiering.

Vervolgens zullen wij gaan proefdraaien en uitrollen in netwerken, gemeentes en gemeenschappen.

SAMENWERKEN (= WORKPATCH)

Laat gerust van je horen als je denkt: "Ah, dit wil ik als service kunnen aanbieden aan mijn... klanten, personeel, burgers, vrijwilligers." Voor concrete en oprechte samenwerking met partijen staan wij van harte open. Mail s.v.p. met Ton Bil.