vrijdag 8 oktober 2010

Uitdaging in webdesign


Doe je wel eens dingen waar je eigenlijk geen zin of tijd voor hebt?
Of ben jij iemand die zin en tijd over heeft voor leuke taken?

Zul je net zien dat jullie bij elkaar om de hoek wonen. Het is nog niet zo makkelijk om elkaar te vinden op een handige, betrouwbare en snelle manier. Zullen wij daar met Workpatch maar 's voor gaan zorgen dan?


Met hard werk achter de schermen staat er nu een werkende Workpatch klaar. Gaan we deze maand testen en uitproberen met een kleine groep proefgebruikers in Utrecht Centrum. Daarna verder uitrollen.

We doen een boel dingen anders dan je gewend bent. Hoe jouw matches tussen vraag en aanbod tot stand komen. Wat er gebeurt met evaluaties van het verrichte werk. Hoe je meer plezier beleeft van contacten binnen en buiten je bestaande netwerk. Hoe we het aantal gebruikers laten groeien... wij denken dat we op al die vlakken forse verbeteringen bedacht hebben.

B I J Z O N D E R D E S I G N

Je ziet het plaatje bij deze blogpost en denkt misschien: niks bijzonders. Klopt.

Op het gebied van design (interaction, graphics, etc.) hebben we verbetergedachten waar we nog een ambitieuze medespeler voor nodig hebben. Een stagiair of projectmedewerker met gedegen kennis van webdesign en interaction design kan bij ons een zeer uitdagend project doen. Ontwikkeling van een web-huisstijl, met inbegrip van illustraties, fonts, icons. Wij zetten daar een passende vergoeding tegenover.

Je raakt betrokken bij de lancering van het revolutionaire Workpatch. We geven veel vrijheid en verantwoordelijkheid, maar zorgen ook voor deskundige begeleiding. Ben jij of ken jij iemand die van zo'n uitdaging houdt, dan houden we ons aanbevolen.